Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، بدون شک تلویزیون در عصر حاضر یکی از نیاز‌های خانواده محسوب می‌شود به گونه‌ای که هر قشر از جامعه حداقل یک گیرنده تلویزیونی در گوشه‌ای از منزل خود دارد.

شبکه‌های دیجیتال یکی دیگر از دستاورد‌های نظام که در چند سال گذشته در سراسر کشور جهت پوشش همگانی راه‌اندازی شده است و شهرستان پارسیان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و قریب به ده سال است که این سیستم دیجیتالی در این شهرستان راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدت شبکه‌های آنالوگ کم‌کم جای خود را به دیجیتال داد و مردم به فکر خرید دستگاه دیجیتال و دریافت تصاویر باکیفیت بودند، غافل از اینکه روزی می‌رسد که گلایه‌های زیادی از شهروندان این شهرستان در خصوص قطعی شبکه‌های دیجیتال به گوش می‌رسد و این قطعی شبکه‌ها رفته رفته به یک معضل بزرگ تبدیل شده است.

اختلال و قطعی مکرر شبکه‌های دیجیتال در شهرستان پارسیان به علت پوشش ندادن ۱۰۰ درصدی و آماده نبودن زیرساخت‌های اساسی شبکه دیجیتال در این شهرستان است و مهمتر آنکه اگر برق قطع شود و یا باران و باد در شهرستان اتفاق بیفتد، همه چیز بدتر و خراب‌تر از قبل می‌شود.

«سیگنال وجود ندارد» این پیامی است که به محض روشن شدن صفحه تلویزیون به نمایش در می آید و باید برای چندین ساعت با دیجیتال خداحافظی کرد.

نقش سازنده شبکه‌های دیجیتال در جلوگیری از هجوم قارچ گونه ماهواره‌ها اثرگذار بوده که متاسفانه در سایه غفلت مسئولان و دستگاه‌های فرهنگی در حال رشد سریع است.

تراژدی پایان ناپذیر اختلال و قطع شبکه‌های آنالوگ و دیجیتال در شهرستان پارسیان شاید موضوعی تکراری برای مسئولان صداوسیمای مرکز خلیج فارس باشد چرا که علیرغم پیگیری مسئولان شهرستانی تاکنون مشکل پابرجاست و مردم پارسیان از کیفیت بد شبکه‌ها در عذاب هستند و قطعی مکرر و صدای ناهنجار، ناشی از قطعی این شبکه‌ها روحشان را سوهان می‌دهد.

این مشکلات در چند ماهه گذشته بسیار بیشتر شده و پرش، اختلال در تصاویر دریافتی و شطرنجی شدن (پیکسل پیکسل شدن) تصاویر نیز به مشکلات قطعی‌های مکرر اضافه شده که اعتراض بسیاری از خانواده‌های استفاده کننده از شبکه‌های دیجیتال را در پی داشته است.

مسئولان شهرستان پارسیان باید حداقل کیفیت گیرنده دیجیتال را افزایش دهند، تا مردم از خطرات استفاده از برنامه‌های ضد فرهنگی و ناپسند شبکه‌های ماهواره‌ای فاصله بگیرند.

با همه این تفاسیر آنچه که ذهن همه مردم را درگیر کرده آن است که توپ خرابی دیجیتال در زمین کیست و متولی رفع این مشکل اساسی چه نهادی است؟ مردم از مسئولان انتظار دارند در شرایط فعلی جامعه با رفع مشکل دیجیتال در پارسیان، به ماندن بیشتر مردم در خانه و استفاده از برنامه‌های تلویزیون کمک کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های دیجیتال رشد ماهواره فضای مجازی شبکه های دیجیتال شهرستان پارسیان شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۹۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدپور در همایش شوراهای اسلامی روستاهای بخش کاخک گناباد شامگاه یکشنبه ضمن تاکید بر اینکه اولویت ما توسعه روستایی است، اظهار کرد: اقدامات خوبی در بخش کاخک اتفاق افتاده است و آن چیزی که به عنوان اولویت اول ما در جلسات مقدماتی مجلس با وزرا در سطح ملی و نمایندگان استان پیگیری شده، مدیریت و توسعه روستایی است.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اصلاح قوانین متعدد در مجلس که موجب تأخیر یا عملیاتی نشدن کارها می‌شود، افزود: این قوانین باید با برنامه ریزی صحیح اجرا شوند و مسؤولان گره‌ها و کاغذ بازی‌ها را در جهت توسعه روستاها بردارند.

وی در ادامه سخنان خود ضمن نوید خبر خوش به کشاورزان منطقه مبنی بر عدم قطع برق در تابستان امسال خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های استانی و ملی امسال قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی نخواهیم داشت.

محمدپور ضمن یادآوری تبعات خشکسالی، کمبود بارندگی و منابع آبی در شهرستان‌های گناباد و بجستان گفت: باید با اختصاص اعتبار مناسب، به احیای قنوات و طرح‌های آبخیزداری حوزه انتخابیه توجه بیشتری شود.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توجه به ایجاد زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن به خصوص تأمین آب، برق و گاز گفت: اکثر دغدغه ما در حوزه تأمین آب است؛ ما بدون واحدهای مسکن ملی، هنوز هم ۹۰ لیتر در ثانیه آب کم داریم؛ پس در فرصت باقیمانده تا شروع تابستان باید تلاشمان را برای جبران این کمبود، بیشتر کنیم.

وی با اشاره به اقدامات خوبی که در نهضت ملی مسکن انجام شده این نکته را یادآور شد: اگر مشکلات نهضت ملی مسکن و نحوه واگذاری را نتوانیم مدیریت کنیم، ۲ تا ۳ سال آینده نخواهیم توانست تبعات آن را حل کنیم.

محمدپور در پایان، ضمن تقدیر از زحمات تمام شوراها و دهیارهای بخش کاخک گفت: اعتبارات خوبی برای روستاها از جمله: سنگ فرش معابر در حال پیگیری است.

کد خبر 6097829

دیگر خبرها

  • مشکل آب روستای ریکای مهران مرتفع شد
  • عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت